Tanulásfejlesztés


A tanulásfejlesztés arról szól, hogy jobb és gyorsabb tanuló legyél. Mindenkiben hatalmas lehetőségek rejlenek, legyen az illető akár hatodikos, kilencedikes vagy másoddiplomás egyetemi hallgató. Én pedig segítek felfedezni ezeket. Várlak, ha úgy érzed, hogy…

– pszichológiai akadályok állnak a kívánt osztályzatok útjában

  • nem tudsz nekiállni a tanulásnak, folyton halogatod
  • feleslegesnek érzed az egészet
  • a számonkérések (dolgozat, felelés, zárthelyik, vizsga) lebénítanak
  • ha a sok kudarc emlékétől nem tudsz szabadulni

– hasznodra válna a tanulási önismeret (akkor is, ha nem érzed, mert úgy lesz :))

  • erősségeid és gyengeséged feltérképezése
  • vizuális vagy auditív típus vagy (látvány vagy hallás után tanulsz-e jobban)?

– tanulnál az emberi emlékezet és figyelem működéséről, és hasznodra fordítanád

– elsajátítanád a tanulásmódszertan csínját, bínját

– javítanál a szövegértéseden

– fejlesztenéd képességeidet

– és akkor is, ha fogalmad sincs, mi okozza a nehézségeidet, de szeretnéd kideríteni

Ha gyermeked számára keresel támogatást, feltétlenül olvasd el ezt az oldalt is!

A lenti űrlap használatával, amely a xenia.balint (kukac) gmail.com címre küldi az üzenetedet, kérdezhetsz, illetve jelentkezhetsz egy rövid tájékoztató beszélgetésre. Utóbbi esetben, kérlek, javasolj időpontokat 1-2 hét távlatában. 48 órán belül válaszolok.

Ez a “nulladik” alkalom kötelező. Akkor is, ha egyébként már eldöntötted, hogy nálam szeretnél tanulni. Látnom kell, hogy csakugyan tanulásfejlesztésre van szükséged; illetve, hogy passzolunk-e.

A beszélgetés ingyenes, egyéni, és kb. negyed órát vesz igénybe. Elérhető személyesen, telefonon és Skype-on. (Számot és azonosítót email-ben adok. Így praktikus, hiszen egyeztetés nélkül szinte biztosan nem tudnám fogadni a hívásodat.) Nyugodtan jelentkezz; a részvétel semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Adataidat (név, email cím, bejegyzések a naptáramban… stb.) harmadik félnek nem adom ki, és nem használom őket marketing célra. Amennyiben kérdezel, vagy lefixáljuk bár, de mégsem vágsz bele a “nulladik” alkalomba, az utolsó online vagy sms kapcsolatfelvételt követő 90. napon törlök mindent a WordPress (a honlap motorja) és a Gmail rendszeréből, illetve a mobilom naptár alkalmazásából. Plusz a telefonom, illetve a Skype/Viber tisztítását is elvégzem. Ha a részvétel után mondasz nemet, ugyanez a helyzet. Összegezve: nyugodtan írj, nem foglak csodát ígérő levelekkel bombázni!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Email stimmel? (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Tipp: a találkozás előtt írd össze a kérdéseidet!